Admin Club - Fun cuccok!

Phatë (G. Peti) oldala. Saját magamnak szedem össze az érdekességeket, de nézze más is. Érdekes képek, zenék, videók, weboldalak.

Oldal ajánló

FilmBuzi FEED

Nincs megjeleníthető elem

Amerikai Pite 5 - megtudnak lepni?

2006.12.02. 12:31 admin

American Pie 5: The Naked MileMegtudtak, de eddig csak azzal, hogy már van 5 is. Az, hogy a filmmel is megtudnak-e majd lepni, az még a jövő kérdése.. Az összes jó volt a pitékből, de talán az első 2 a legjobb. Az első meg a legis legjobb. Valójában nem sok köze van az előző pitékhez, csak a gyártó megvette a nevet (gondolom, hogy így népszerűsítsék a filmet). The naked mile - A mesztelen mérfőld (?) nem sokat mond.  Az eredeti Stiffler öccsével folytatódik a sztori.  Magyar fülnek nagyon ismerős név nemnagyon van a filmben, kivéve talán Eugene Levy (Mr. Levenstein) a régi pitékben Jim apja. Mondanom sem kell, hogy torrentről már letölthető a film. Persze én nemtöltöm le [:D], mert ugye az tilos... Az a baj, hogy még nincs hozzá semmilyen subtitle.
Egyébként érdekesség, hogy mint címben Amerikai Pite már sok film jelent meg.. Ennek- meg annak amcsi pitéje, stb.. De ezek nem lettek annyira híresek, mint az első általunk ismert igazi pite.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://admin.blog.hu/api/trackback/id/tr1620583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása